Thuis ProductenDe zeer belangrijke code van het venstersproduct

Productcode Microsoft Windows 10 Proproductcode, Vensters 10 Prooem van de Activerings Zeer belangrijke Code Sticker

Super! Après plusieurs années DE coopération, meilleure qualité DE produit van La van nous avons fourni. Réfléchi van de dienst après-vente est également très van le.

—— Marie

Het werkt perfect. Zaken op lange termijn met u zal doen. Dank.

—— Bruce

가격이 아주 좋고 품질이 좋습니다. 둘 다 OEM 새 키입니다. 온라인 정품 인증은 매우 편리합니다. 다음 번 협조 계속하기

—— Jae -jae-yeong

Ik ben online Chatten Nu

Productcode Microsoft Windows 10 Proproductcode, Vensters 10 Prooem van de Activerings Zeer belangrijke Code Sticker

Product Key Microsoft Windows 10 Pro Retail Key , Windows 10 Pro Activation Key Code OEM Sticker
Product Key Microsoft Windows 10 Pro Retail Key , Windows 10 Pro Activation Key Code OEM Sticker Product Key Microsoft Windows 10 Pro Retail Key , Windows 10 Pro Activation Key Code OEM Sticker

Grote Afbeelding :  Productcode Microsoft Windows 10 Proproductcode, Vensters 10 Prooem van de Activerings Zeer belangrijke Code Sticker

Productdetails:

Plaats van herkomst: USA/Ireland/Singapore/Puerto Rico/Duitsland
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft
Modelnummer: Vensters 10 Beroeps

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 stuks
Prijs: Please Contact Us
Verpakking Details: Retail/OEM doos
Levertijd: 1-2 werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 800000 per week
Gedetailleerde productomschrijving
Versie: Winst 10 Beroeps activeringstijden: Één Sleutel voor Één PC
Taal: Muliti-taal sleutel: OEM/Productcode
Gebied: Globaal Gebied status: Op voorraad
Hoog licht:

windows 10 product key sticker

,

windows 10 pro product key code

 

Productcodevensters 10 Promicrosoft windows 10 Prooem van de Activerings Zeer belangrijke Code Sticker

 

 

Productomschrijving


Platform: Pro | Uitgave: met 64 bits


Vensters Pro 10 Engelse 1pack met 64 bits DSP DVD. Vensters 10 is zo vertrouwd en makkelijk te gebruiken, zult u als een deskundige voelen. Het menu Start is terug in een uitgebreide vorm, plus wij zal brengen over gespeld uw apps en favorieten zodat zijn zij klaar en wachtend op u. Het begint snel en hervat, heeft meer ingebouwde veiligheid helpen u houden brandkast, en om met software en hardware ontworpen te werken u reeds hebt. Vensters 10 komt met Microsoft-Rand, nagelnieuwe browser die wordt gebouwd om u een betere Webervaring te geven. Write2 of de typenota's direct over webpagina's en delen hen met anderen, lezen online artikelen vrij van afleiding, en bewaren uw favoriet leest voor recentere toegang. En met toegelaten Cortana3, u onmiddellijke toegang tot zeer belangrijke actie-als makende reserves of het lezen krijgt overzicht-zonder de pagina te verlaten u op bent. Breek op zijn plaats tot gemakkelijk vier apps en zie alle open taken in één enkele mening. U kunt virtuele bureaubladen zelfs creëren wanneer u meer ruimte nodig hebt of dingen door project wilt groeperen. Vensters 10 laat uw apps toe om en groot op alle wijzen te werken, aan alle apparaten te kijken. Voor 2 apparaten in-1, kan het uw scherm worden geoptimaliseerd om met aanraking of toetsenbord en muis te werken. Vereiste bewerker van Processor1 GHz of sneller, Vereist Geheugen 1 GB RAM voor met 32 bits; 2 GB voor Harde schijfruimte met 64 bits, Vereiste tot 20 GB beschikbare vasteschijfruimte, Vereiste videokaartbeeldschermresolutie 800 x 600 of hoger. DirectX 9 grafiekbewerker met WDDM-bestuurder, Vereiste connectiviteitsinternettoegang (de prijzen kunnen van toepassing zijn), Andere die Microsoft-account van systeemvereisten voor sommige eigenschappen wordt vereist. Het letten op DVDs vereist afzonderlijke playbacksoftware.

 

  • Vensters 10 combineert de Vensters u reeds kent en voegt grote verbeteringen toe u zult houden van. De technologieën zoals InstantGo (1) laten u opstarten en snel hervatten. En Vensters 10 heeft meer ingebouwde veiligheidseigenschappen dan ooit tegen schadelijke software helpen beschermen.
  • Multi-taak zoals een meester met de capaciteit om vier dingen op het scherm in een keer te breken. Overvol worden het scherm die? Creeer virtuele bureaubladen om meer ruimte en werk met enkel de punten te krijgen u wilt. Plus, worden al uw berichten en zeer belangrijke montages verzameld op het één gemakkelijk-aan-bereikscherm.
  • Het is nagelnieuwe die browser wordt ontworpen om tot het Webwerk de manier te maken u doet. Schrijf of typ direct op webpagina's en deel uw markeringen met anderen. U zult van de lezingsmening houden die afleiding weghaalt. Er is ook een betere adresbalk om u te helpen dingen sneller vinden.
  • Microsoft Windows 10 Pro. Vergunningstype: Origineel Materiaalfabrikant (OEM), Vergunningshoeveelheid: 1 gebruiker. Minimumharde schijfruimte: Tot 20 GB beschikbare vasteschijfruimte, Minimumram: 1 GB RAM voor met 32 bits; 2 GB voor bewerkersnelheid met 64 bits, Minimum: 1 GHz. Taalversie: ENG, Standaardbrowser: Microsoft-Rand, Media type: DVD

 

Nota: OEM en OEI zijn hetzelfde ding het Menu Start en beter dan ooit achter is zodat kunt u het uitbreiden en aanpassen Inbegrepen Zeer belangrijk


Sluit me aan bij uw zaken of schooldomein voor gemakkelijke toegang tot netwerkdossiers, servers, en printers


Login met Extern bureaublad en leidt tot virtuele machines met hyper-V; BitLocker & Verbeterde encryptie


Vensters 10 OEM is een volledige versie van het besturingssysteem niet een verbetering het OEM besturingssysteem door Microsoft wordt gesteund die Vensters geen software met steun te verwerven door Microsoft wordt verleend ons volledig pakket het „gelieve te zien Kleinhandels“ product Microsoft alle dossiers adviseert en de programma's voorafgaand aan installatie worden gesteund


Vensters 10 OEM is voorgenomen voor pre-installatie op een nieuwe PC en kunnen niet naar een andere computer worden overgebracht installeerden eens NOTA: De installatie is slechts mogelijk wanneer het gebruiken van een schone (lege) machine zonder andere vroegere versie van Vensters reeds geïnstalleerd Productschepen in een witte envelopproductcode is onder kras van Microsoft-etiket

 

Vensters 10 Pro laat uw zaken toe om grote dingen van te doen overal, en heeft de ingebouwde flexibiliteit noodzakelijk voor schaal aangezien uw zaken groeien. Vensters 10 Pro heeft onderneming-rang veiligheid helpen uw gegevens beschermen, en het is eenvoudig aan opstelling en leidt voor veelvoudige gebruikers. Het werkt over uw apparaten zodat kunt u mobiel blijven, en integreert foutloos met (afzonderlijk) verkocht Office 365 verbindend uw team om productiviteit te maximaliseren. En de betaalbare, duurzame, en veelzijdige Vensters 10 Proapparaten kunnen uw mensen helpen die dingen, met langere garanties en betere steun sneller worden gedaan krijgen helpen uw investering beschermen. De bodemlijn? Iedereen kan om het even wat doen als zij de juiste hulpmiddelen hebben. Vensters 10 Proposities uw zaken efficiënt te kweken, terwijl het machtigen van uw mensen om grote dingen te doen. Het gebruik van deze OEM het Kanaalsoftware van de Systeembouwer is onderworpen aan de termijnen van de Microsoft-OEM Vergunning van de Systeembouwer. Deze software is voorgenomen voor preinstallation op een nieuwe personal computer voor wederverkoop. Deze OEM het Kanaalsoftware van de Systeembouwer vereist de assembleur om eind - gebruikerssteun voor de Vensterssoftware te verstrekken en kan niet naar een andere computer worden overgebracht zodra het wordt geïnstalleerd. Vensterssoftware met steun verwerven door Microsoft wordt verleend te zien gelieve ons dienstenaanbod dat volledig van het pakket „Kleinhandels“ product.

 

Vensters 10 Pro Zeer belangrijke Eigenschappen:

 

  • Omvat alle eigenschappen van Vensters 10 Huis met veiligheid op bedrijfsniveau
  • Het domein treedt toe, treedt de Azuurblauwe ADVERTENTIE, en Groepsbeleid toe
  • BitLocker & Verbeterde encryptie
  • Nieuwe Windows Store voor Zaken
  • Steun voor hyper-V en Virtuele machines
  • Extern bureaublad

HET GOED

Vensters 10 overbrugt het hiaat tussen PCs en tabletten zonder iedereen te vervreemden. Nieuwe OS combineert de beste beetjes oude en nieuwe Vensterseigenschappen in een samenhangend pakket, terwijl het verbeteren van bijna alle missteps van Windows 8. Het verbeteringsproces is meestal pijnloos, en vrij voor het meeste Windows 7 en 8 gebruikers.

SLECHT

Veel van de nieuwe eigenschappen zullen op hen worden verloren die niet om aanraking geven. De automatische, gedwongen updates konden probleem later spellen. De eigenschappen van Cortana zijn beter geschikt voor smartphones.

DE BODEMlijn

Vensters 10 levert een geraffineerde, enorm betere visie voor de toekomst van gegevensverwerking met een besturingssysteem dat even thuis op tabletten en traditionele PCs is -- en het is een vrije verbetering voor de meeste gebruikers.

Vereisten

 

 

 

Vensters, Server, Bureausoftware

Skype/E-mail: ritoltech@gmail.com
  Modelaantal Sleutel COA-Sticker OEM Kleinhandelsdoos
Windows 7 Winst 7 Huis Beschikbaar Beschikbaar Beschikbaar Nr
Windows 7 Winst 7 Pro Beschikbaar Beschikbaar Beschikbaar Nr
Uiteindelijke winst 7 Beschikbaar Beschikbaar Beschikbaar Nr
Vensters 8,1 Winstwinst 8,1 Pro Beschikbaar Beschikbaar Beschikbaar Nr
Vensters 10 Pro Winst 10 Huis Beschikbaar Beschikbaar Beschikbaar Nr
Winst 10 Pro Beschikbaar Beschikbaar Beschikbaar Beschikbaar
Windows Server Winstserver2008 R2 OEM Beschikbaar Beschikbaar Beschikbaar Nr
Winstserver 2008 R2-ondernemingsoem Beschikbaar Beschikbaar Beschikbaar Nr
Winstserver 2012 standard Beschikbaar Beschikbaar Nr Beschikbaar
Winstserver 2012 Datacenter Beschikbaar Beschikbaar Nr Beschikbaar
Winstserver 2012 R2-OEM Beschikbaar Beschikbaar Beschikbaar Nr
OEM van de winstserver 2016 standard Beschikbaar Beschikbaar Beschikbaar Nr
Vensters SQL SQL 2012 Norm Beschikbaar Beschikbaar Beschikbaar Nr
SQL 2014 Norm Beschikbaar Beschikbaar Beschikbaar Nr
Office 2010 Office 2010 Pro Beschikbaar Nr Nr Nr
Het Huis & de Zaken van Office 2010 Beschikbaar Nr Nr Nr
Office 2011 Het Huis & de Zaken van Office 2011 voor MAC Beschikbaar Nr Nr Nr
Office 2013 Office 2013 Pro Beschikbaar Beschikbaar Nr Beschikbaar
Office 2013 Pro plus Beschikbaar Beschikbaar Nr Beschikbaar
Office 2013-Norm Beschikbaar Beschikbaar Nr Beschikbaar
Het Huis en de Student van Office 2013 Beschikbaar Nr Nr Beschikbaar
Het Huis en de zaken van Office 2013 Beschikbaar Beschikbaar Nr Beschikbaar
Office 2016 Office 2016 Pro Beschikbaar Beschikbaar Nr Beschikbaar
Office 2016 Pro plus Beschikbaar Beschikbaar Nr Beschikbaar
Office 2016-Norm Beschikbaar Beschikbaar Nr Beschikbaar
Het Huis en de Student van Office 2016 Beschikbaar Beschikbaar Nr Beschikbaar
Het Huis en de zaken van Office 2016 Beschikbaar Beschikbaar Nr Beschikbaar
Het Huis & de zaken van Office 2016 voor MAC Beschikbaar Beschikbaar Nr Beschikbaar
 

 

Productcode Microsoft Windows 10 Proproductcode, Vensters 10 Prooem van de Activerings Zeer belangrijke Code Sticker 0

Contactgegevens
Ritol technology limited

Contactpersoon: Sales Manager

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)