Thuis ProductenPC-SysteemsoftwareNorm/Datacenter-Windows Server 2012r2 OEM 1PK DVD 2CPU/2VM
Super! Après plusieurs années DE coopération, meilleure qualité DE produit van La van nous avons fourni. Réfléchi van de dienst après-vente est également très van le.

—— Marie

Het werkt perfect. Zaken op lange termijn met u zal doen. Dank.

—— Bruce

가격이 아주 좋고 품질이 좋습니다. 둘 다 OEM 새 키입니다. 온라인 정품 인증은 매우 편리합니다. 다음 번 협조 계속하기

—— Jae -jae-yeong

Ik ben online Chatten Nu

Norm/Datacenter-Windows Server 2012r2 OEM 1PK DVD 2CPU/2VM

Standard / Datacenter Windows Server 2012 R2 OEM 1PK DVD 2CPU / 2VM
Standard / Datacenter Windows Server 2012 R2 OEM 1PK DVD 2CPU / 2VM Standard / Datacenter Windows Server 2012 R2 OEM 1PK DVD 2CPU / 2VM Standard / Datacenter Windows Server 2012 R2 OEM 1PK DVD 2CPU / 2VM

Grote Afbeelding :  Norm/Datacenter-Windows Server 2012r2 OEM 1PK DVD 2CPU/2VM

Productdetails:

Plaats van herkomst: USA/Ireland/Germany/Turkey/Puerto Rico/Singapore/HK/Egypt
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certified
Modelnummer: P73-06165/Customize

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 20 PC 's
Prijs: Please Contact Us
Verpakking Details: De originele Fabriek Verzegelde OEM Verpakking
Levertijd: 1-2 werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 80000 per Week
Gedetailleerde productomschrijving
Versie: De Norm van de venstersserver 2012 R2 beetje: met 64 bits
CALS: gebruiker 5 status: op voorraad
Taal: Geen Taalbeperking/past aan Type: OEM Nieuwe Sleutel
Pakket: DVD+Key Kaart Het verschepen kosten: gratis
Voorwaarde: Gloednieuwe Activering: 100% online activering globaal
Dimensies: 7.5 x 1 x 5,5 duim proeforde: Ja
Hoog licht:

genuine microsoft software

,

windows 7 home premium retail box

Kleinhandelsdoos met 64 bits 1PK DVD 2CPU van de Standard&Datacenterr2 de Engelse Windows Server 2012/2VM-OEM pak


„Origineel Materiaalfabrikant“. OEM de software wordt verkocht rechtstreeks aan de computers fabrikant, of voor de kleinere systeemintegrators en knutselaars van de systeembouwer voor „kloon“ of geen-naamcomputers verdeeld (om te beëindigen - gebruiker als u).

OEM de versies komen met slechts een elektronisch hulphandboek, dat aan de software of een klein krijgen-begonnen handboek ingebouwd is.

De software zelf bevat dezelfde programma's die de Kleinhandelsvakje versie, behalve de Kleinhandelsvakje versie normaal met een klein gedrukt handboek & met buitensporig kleinhandelsvakje komt. Naast, OEM de Software niet de inbegrepen steun van technologie van Microsoft vrije aangezien het voor gebruiker met diepgaande kennis aandachtig is om besturingssysteem te installeren.

OEM Microsoft de software omvat een COA, die een een Certificaat van echtheidetiket of sticker van de fabrikant, plus zeer belangrijke code voor u is om binnen tijdens installatie te sluiten, en voor uw te activeren systeem/met Microsoft registed om Windows Update zoals Internet Explorer 7, Windows Defender, Media Player 11 te ontvangen, etc.

 

Besturingssysteem:

Het x64-beetje van het Microsoft Windows Server 2012r2 standard

· Taal: Engels

· Vergunningstype: Vergunning

· Distributiemedia/Methode: Dvd-ROM

· Vergunning Qty: 2 extra bewerkers

· Vergunning die de prijs vaststellen van: OEI

· Verlenen van vergunningen Details: 64 bits

 

De Uitgavenproductomschrijving van het Windows Server 2012r2 standard

Deze software is een DSP-versie, kunt u geen de Partnerversie van de Leveringsdienst van Vensters kopen behalve met een nieuwe server.

 

Norm/Datacenter-Windows Server 2012r2 OEM 1PK DVD 2CPU/2VM 0

Windows Server-de bevoegdheden veel van grootste datacentres van de werelden, laat kleine ondernemingen rond de wereld toe, en levert waarde binnen aan organisaties van elke mogelijke omvang - tussen. Voortbouwend op deze erfenis, definieert de Windows Server 2012 de categorie opnieuw, leverend honderden nieuwe eigenschappen en verhogingen overspannend virtualisatie, voorzien van een netwerk, opslag, gebruikerservaring, wolk gegevens verwerkend, automatisering, en meer.


Simpel gezegd, helpt de Windows Server 2012 u uw IT verrichtingen omzetten om kosten te drukken en een geheel nieuw niveau van bedrijfswaarde te leveren.


Zowel Norm als Datacentre-verstrekken de uitgaven dezelfde reeks eigenschappen; het enige ding dat de uitgaven onderscheidt is het aantal Virtuele Machines (VMs).


Een standaarduitgavenvergunning zal u om aan twee VMs op maximaal twee die bewerkers (behoudens de VM gebruiksrechten in het de Rechtendocument van het Productgebruik worden geschetst) het recht geven te lanceren. Een Datacentre-uitgavenvergunning zal u het recht geven om een onbeperkt aantal VMs op maximaal twee bewerkers in werking te stellen. Alle eigenschappen die in de Datacentre-uitgave beschikbaar zijn zijn ook beschikbaar in de Standaarduitgave, met inbegrip van hoge beschikbaarheidseigenschappen als zich failover het groeperen. Het enige verschil tussen de twee uitgaven zal virtualisatierechten zijn.

OEM Softwarebericht:
· Om OEM de software van de Systeembouwer te kopen, moet u een Systeembouwer zijn en de Vergunning van de Systeembouwer ermee instemmen. „De systeembouwer“ bedoelt een origineel materiaalfabrikant, een assembleur, een Refurbisher, of een software preinstaller die het Klantensysteem aan een derde verkoopt. OEM de software kan SLECHTS met een volledig geassembleerd computersysteem worden verdeeld.


· Voor een van de Desktopbesturingssysteem of toepassing software, moet de software ook zijn preinstalled op de harde aandrijving van het volledig geassembleerde computersysteem, gebruikend het Pakket voor OEM-voorinstallatie (OPK).


· De systeembouwer die de software installeert is verantwoordelijk voor de verlening van eindgebruikersteun.

„Origineel Materiaalfabrikant“. OEM de software wordt verkocht rechtstreeks aan de computers fabrikant, of voor de kleinere systeemintegrators en knutselaars van de systeembouwer voor „kloon“ of geen-naamcomputers verdeeld (om te beëindigen - gebruiker als u). OEM de versies komen met slechts een elektronisch hulphandboek, dat aan de software of een klein krijgen-begonnen handboek ingebouwd is. De software zelf bevat dezelfde programma's die de Kleinhandelsvakje versie, behalve de Kleinhandelsvakje versie normaal met een klein gedrukt handboek & met buitensporig kleinhandelsvakje komt. Naast, OEM de Software niet de inbegrepen steun van technologie van Microsoft vrije aangezien het voor gebruiker met diepgaande kennis aandachtig is om besturingssysteem te installeren. OEM Microsoft de software omvat een COA, die een een Certificaat van echtheidetiket of sticker van de fabrikant, plus zeer belangrijke code voor u is om binnen tijdens installatie te sluiten, en voor uw te activeren systeem/met Microsoft registed om Windows Update zoals Internet Explorer 7, Windows Defender, Media Player 11 te ontvangen, etc.

 


Wist u dat uw Windows Server 2003 met inbegrip van Windows Small Business Server 2003 eind van steun heeft bereikt?
Wij kunnen u helpen een verbeteringsplan op zijn plaats zetten om kosten te drukken en veiligheid te verhogen. Houd in mening dat het eind van steun betekent dat u niet meer updates of flarden zult ontvangen om veiligheidskwesties na 14 Juli, 2015 te bestrijden. Zonder updates, zijn uw systemen kwetsbaar aan veiligheid en nalevingskwesties. Als uw organisatie Visum en Mastercard-transacties verwerkt, bijvoorbeeld, kon u problemen met de Data Security Standard van de Betaalkaartindustrie hebben (PCI DSS).

 

Eigenschappen

Servervirtualisatie
Opslag
Voorzien van een netwerk
Serverbeheer en automatisering
Web en toepassingsplatform
Toegang en informatiebescherming
Virtueel bureaubladinfrastructuur

 

Productdetails

De vergunning van de het R2 Standardsoftware van de lenovo®4xi0e51596 Windows Server 2012 is geschikt voor bureauproductiviteit het werk, het zoeken en het doorbladeren. Het steunt twee Cpu en twee virtuele machines. De werken van de softwarevergunning met Windows-besturingssysteem. Het vereist een systeem die minimum harde de aandrijvingsruimte van 32GB, 1,4 van de minimumbewerkerghz snelheid, 512MB RAM, dvd-ROM en Internet-verbinding hebben.

Softwarevergunning, die voor bureauproductiviteit het werk, het zoeken en het doorbladeren wordt gebruikt
Vergunningen: 2 cpu, virtuele machine 2
Besturingssysteem: Vensters
Systeemvereisten: Harde aandrijvingsmin ruimte: 32GB, Min bewerkersnelheid: 1,4 GHz, Min RAM-grootte: 512MB, Peripheral interfaceapparaten: Dvd-ROM
Vergunning die de prijs vaststellen van: OEM
Gesteunde taal: Meertalig
Verlenen van vergunningen programma: Reseller optieuitrusting (ROK)
Gesteund platform: PC

 

vensters bureau Server
Win10 pro Kleinhandels Win10 prooem Pro Kleinhandels van Office 2013 Het Huis en de zaken van Office 2013 voor winstkleinhandel Server2008 norm (R2) Server2008 Onderneming (R2)
Winst 8,1 pro Kleinhandels Winst 8,1 prooem Standaard Kleinhandels van Office 2013 Office 2013 Pro plus Kleinhandel Server2012 norm (R2) Server2008 Onderneming (R2)
Winst 7 pro Kleinhandels Winst 7 prooem Pro Kleinhandels van Office 2016 Het Huis en de zaken van Office 2016/student voor winst/MAC-Kleinhandel Server2012 Datacentrum (R2) Server2016
Engels/Frans/Duits/Russisch/Turks/Spaans/Italiaans/Portugees/Pools/Japans/Koreaans… Standaard Kleinhandels van Office 2016 Office 2016 Pro plus Kleinhandel

1, Activeringsgarantie: Het levenstijd. langs online steuncontrole

2, Al productensteun Aangepaste taal.

3.More de informatie contacteert ons

SQL server Adobe
2008/2012/2014/2016 Xi pro/x pro Progelijkstroom CS6

 

Contactgegevens
Ritol technology limited

Contactpersoon: Sales Manager

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)