Thuis ProductenPC-Systeemsoftware32 / PC-Pro de Softwareoem met 64 bits 1 slechts PC van Windows 7 van de Systeemsoftware
Super! Après plusieurs années DE coopération, meilleure qualité DE produit van La van nous avons fourni. Réfléchi van de dienst après-vente est également très van le.

—— Marie

Het werkt perfect. Zaken op lange termijn met u zal doen. Dank.

—— Bruce

가격이 아주 좋고 품질이 좋습니다. 둘 다 OEM 새 키입니다. 온라인 정품 인증은 매우 편리합니다. 다음 번 협조 계속하기

—— Jae -jae-yeong

Ik ben online Chatten Nu

32 / PC-Pro de Softwareoem met 64 bits 1 slechts PC van Windows 7 van de Systeemsoftware

32 / 64 Bit PC System Software Windows 7 Pro Software OEM 1 PC Only
32 / 64 Bit PC System Software Windows 7 Pro Software OEM 1 PC Only 32 / 64 Bit PC System Software Windows 7 Pro Software OEM 1 PC Only

Grote Afbeelding :  32 / PC-Pro de Softwareoem met 64 bits 1 slechts PC van Windows 7 van de Systeemsoftware

Productdetails:

Plaats van herkomst: USA/Ireland/Germany/Turkey/Puerto Rico/Singapore/HK/Egypt
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certificated
Modelnummer: Windows 7 Professional doos

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 stuks
Prijs: Please Contact Us
Verpakking Details: De originele OEM/Doosverpakking
Levertijd: 1 tot 2 het werkdagen na ontvangen betaling
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, creditcard
Levering vermogen: 20000 per maand
Gedetailleerde productomschrijving
Versie: Windows 7 Professional doos Inbegrepen pakket: DVD + Zeer belangrijke Kaart
Operation System: Microsoft Windows 7 (32 & met 64 bits) Taal: Veelvoudige Taal
Kostuums voor: 1 slechts PC Van toepassing op: Laptop/Desktop
Pak: Winst 7 Pro Kleinhandelsdvd-Pak proeforde: Ondersteunt
Hoog licht:

genuine microsoft software

,

microsoft office license key

 

32 / Windows 7 met 64 bits Pro/Huis/Uiteindelijke Kleinhandels de Softwareoem van Dooswindows 7

Productomschrijving:

 

In Juli 2009, werd Windows 7 vrijgegeven, brengend met het sommige nieuwe eigenschappen, maar zich houdt aan de aeroblik van zijn voorganger, Windows Vista. Windows 7 kenmerkt verscheidene nieuwe eigenschappen, hoewel grotendeels het bedoeld een „meer geconcentreerde“ versie van het Windows-besturingssysteem was te zijn. Het belangrijkste doel van het Windows 7-ontwerp was verenigbaarheid met de massa hardware en toepassingen aan te bieden dat het Uitzicht reeds compatibel met was.

 

Het Windows 7-Besturingssysteem (OS) biedt multitouch vermogen, evenals nieuwe taskbar aan die een deel van Venstersshell, de belangrijkste grafische interface van de Vensters OS was. Windows 7 biedt een stabieler besturingssysteem over vroegere versies, zoals Windows XP en Uitzicht aan. Alvorens Windows 7 te kopen, leer eerst over de diverse beschikbare softwareuitgaven en de eigenschappen die door Windows 7 OS worden aangeboden.

 

Verschillende Windows 7-Uitgaven

 

Windows 7 komt in een verscheidenheid van uitgaven, met inbegrip van Basis, Professioneel Huis, en Onderneming, onder andere. De uitgave een klant koopt hangt hoofdzakelijk van zijn of haar huidige computersysteemmogelijkheden en persoonlijke behoeften af. De lijst beschrijft hieronder de verschillende uitgaven van Windows 7 en de verschillen tussen elk.

 

Windows 7-Uitgaven

Beschrijving

Aanzet Slechts beschikbaar als pre-installeer op nieuwe PCs toen Windows 7 gaan-aan OS was; de Starter Edition is niet beschikbaar voor aankoop; steunt slechts de ia-32 bewerkerarchitectuur
Home Premium Beschikbaar in de meeste landen, huispremie is de versie die de meeste geschikt computers van huishoudenwindows 7 als standaardwindows-besturingssysteem hebben geïnstalleerd; ook beschikbaar als speciaal familiepak
Huis Basis Slechts beschikbaar in bepaalde landen; deze uitgave was slated voor gebruik met nieuwe markten die geen grote blootstelling aan Productondersteuningen van Microsoft hadden
Professioneel Beschikbaar in de meeste landen; gericht bij kleine bedrijfseigenaars en computerenthousiasten; staat gebruikers toe om aan een Windows Server-domein deel te nemen
Onderneming Verkocht door volume die en gericht bij het ondernemingssegment van de markt vergunning geven; niet beschikbaar door kleinhandel
Uiteindelijk Beschikbaar aan huisgebruikers die op een individuele vergunningsbasis werken; Het Home Premium en de Professionele gebruikers kunnen aan Uiteindelijk voor een prijs bevorderen

 

Alle uitgaven van Windows 7 ontvangen Microsoft-Basisondersteuning tot Januari 2015, evenals Uitgebreide ondersteuning in de vorm van veiligheidsupdates tot Januari 2020.

 

Windows 7-Bewerkers

 

Windows 7 komt in twee versies, 32 - en met 64 bits bewerkers, met bewerkers die met 64 bits de recentste innovatie in bewerkers vertegenwoordigen tegelijkertijd. De sectie onder details beide bewerkertypes.

 • met 32 bits: Gecreeerd door Intel Corporation en vervaardigd door zowel Intel als AMD. De bewerker met 32 bits was het gemeenschappelijkste bewerkertype tot 2011 toen de bewerkers met 64 bits aan het front van rekencapaciteit kwamen.
 •  
 • 64 bits: De volgende stap in bewerkers na ia-32. De bewerker met 64 bits kan een bredere hoeveelheid virtueel en fysiek geheugen steunen dan een bewerker met 32 bits. Oorspronkelijk gecreeerd door AMD, wordt de bewerker vervaardigd door AMD, Intel, en anderen.

Windows 7-Eigenschappen:

 

Windows 7, terwijl het duwen van niet de envelop op de eigenschappen het aanbiedt, helpt om het Windows-besturingssysteem enigszins te concentreren. En terwijl niet een met zijn versie werd toegevoegd, zijn er sommige innovatieve veranderingen, vooral in taskbar geweest. De sectie voorziet hieronder meer informatie over enkele aangeboden eigenschappen van Windows 7 OS.

 • Aanraking en Handschriftherkenning: De capaciteit van een computer om begrijpelijke met de hand geschreven input van document documenten, foto's, touche screnen, en andere apparaten te interpreteren. Dit kan door dergelijke media voorkomen zoals een scanner of zelfs een op pen-gebaseerde oppervlakte.
 •  
 • Virtuele Harde schijven: Staat veelvoudige besturingssystemen toe om worden verbonden met en op één enkele machine te verblijven die als gastheer dienst doet.
 •  
 • Multi-Core Bewerkers: Één enkele gegevensverwerkingscomponent die twee of meer centrale verwerkingseenheden hebben, of kernen, die handeling onafhankelijk van elkaar. Dit staat voor beter multitasking toe.
 •  
 • Configuratiescherm: Het Configuratiescherm staat gebruikers de capaciteit toe om dergelijke aspecten van hun computer te controleren zoals de blik en het gevoel van de vertoning, diverse gadgets die zij, het computerterugwinning en, oplossen van problemen en systeempictogrammen, onder andere gebieden die de dagelijkse verrichting van hun Desktopmilieu behandelen hebben geïnstalleerd.
 •  
 • Venstersonderhoudscentrum: Vroeger staat Windows Security Center, het Venstersonderhoudscentrum gebruikers toe om de veiligheid en het onderhoud van hun computer te controleren.
 •  
 • Decoders van het vensters de Weergave component-Toegelaten Beeld: Laat ruwe beeldduimnagels, evenals het previewing en meta-gegevensvertoningen toe die in Windows Verkenner functioneren.
 •  
 • Taskbar: Taskbar is de enige grootste verandering, minstens visueel, van afgelopen toolbars. Taskbar Windows 7 staat voor het spelden van toepassingen en programma's voor gemakkelijke toegang toe. Het staat ook voor het weer in orde brengen van taakbalkknoppen toe.
 •  
 • De Breuk van venstersaero: Staat voor een venster toe dat tot de bovenkant van het te maximaliseren scherm gesleept. Dit omvat links of rechts ook het slepen van de vensters aan één van beiden de kant van het scherm, dat die weduwen voor vergelijking breekt.
 •  
 • Videowijzen: De video gesteunde wijzen omvatten sRGB met 16 bits, 24 beetje sRGB, 30 beetje sRGB, 30 beetje met uitgebreide kleurengamma sRGB, en 48 beetje scRGB.
 •  
 • USB 2,0: Een de industrienorm, een Universal serial bushaven staat voor de kabels en de apparaten van USB, zoals toetsenborden, mouses, hoofdtelefoons, mouses, externe harde aandrijving, en meer toe. USB 3,0 is niet inbegrepen wegens vertragingen in de voltooiing van USB 3,0 norm.
 •  
 • Spelen: Windows 7 biedt een verscheidenheid van spelen aan, wat waarvan waren verwijderd uit Windows Vista OS. De nieuwe spelen werden ook toegevoegd, met inbegrip van wat die tegenstanders om toestaan online te spelen.
 •  
 • Internet Explorer 8: Standaardbrowser voor Windows 7, Windows Internet Explorer 8 is de voorganger van Internet Explorer 7.
 •  
 • Windows Media Player 12: Vrijgegeven samen met Windows 7, staat Windows Media Player 12 voor het video letten op, evenals het luisteren toe aan audio. De video's en de muziek kunnen in een bibliotheek worden opgeslagen toegankelijk door de media speler.
 •  
 • Vensters Virtual PC: Bevrijd naast de gastheerbesturingssystemen van Windows 7 en van steunen slechts Windows 7. Kan op PCs zonder hardwaresteun lopen en kan van de Microsoft-Website worden gedownload.
 •  
 • Remote Desktop Protocol: Merkgebonden protocol dat door Microsoft wordt ontwikkeld om gebruikers toe te staan om hun computer door het gebruik van een grafische interface op een andere computer door een netwerkverbinding in werking te stellen.
 •  
 • DirectX 11: Rond dezelfde tijd vrijgegeven als Windows 7, wordt DirectX gebruikt in de toepassingen van verschillende media, met name spelen en het programing op Microsoft-platforms.

 • 32 / PC-Pro de Softwareoem met 64 bits 1 slechts PC van Windows 7 van de Systeemsoftware 0

Contactgegevens
Ritol technology limited

Contactpersoon: Sales Manager

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)