Thuis ProductenMicrosoft Windows Server 2012Originele OEM van de Microsoft Windows Server 2012r2 Onderneming gelijkstroom Vergunningsdvd Media met 64 bits
Super! Après plusieurs années DE coopération, meilleure qualité DE produit van La van nous avons fourni. Réfléchi van de dienst après-vente est également très van le.

—— Marie

Het werkt perfect. Zaken op lange termijn met u zal doen. Dank.

—— Bruce

가격이 아주 좋고 품질이 좋습니다. 둘 다 OEM 새 키입니다. 온라인 정품 인증은 매우 편리합니다. 다음 번 협조 계속하기

—— Jae -jae-yeong

Ik ben online Chatten Nu

Originele OEM van de Microsoft Windows Server 2012r2 Onderneming gelijkstroom Vergunningsdvd Media met 64 bits

Original Microsoft Windows Server 2012 R2 Enterprise DC OEM License 64 Bit DVD Media
Original Microsoft Windows Server 2012 R2 Enterprise DC OEM License 64 Bit DVD Media Original Microsoft Windows Server 2012 R2 Enterprise DC OEM License 64 Bit DVD Media Original Microsoft Windows Server 2012 R2 Enterprise DC OEM License 64 Bit DVD Media

Grote Afbeelding :  Originele OEM van de Microsoft Windows Server 2012r2 Onderneming gelijkstroom Vergunningsdvd Media met 64 bits

Productdetails:

Plaats van herkomst: USA/Ireland/Germany/Turkey/Puerto Rico/Singapore/HK/Egypt
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certified
Modelnummer: P73-06165/Customize

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 20 PC 's
Prijs: Please Contact Us
Verpakking Details: De originele Fabriek Verzegelde OEM Verpakking
Levertijd: 1-2 werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 80000 per Week
Gedetailleerde productomschrijving
Versie: De Norm van de venstersserver 2012 R2 beetje: met 64 bits
CALS: gebruiker 5 status: op voorraad
Taal: Geen Taalbeperking/past aan Type: OEM Nieuwe Sleutel
Pakket: DVD+Key Kaart Het verschepen kosten: gratis
Voorwaarde: Gloednieuwe Activering: 100% online activering globaal
Dimensies: 7.5 x 1 x 5,5 duim proeforde: Ja
Hoog licht:

windows server 2012 versions

,

microsoft server 2012 r2 datacenter

Originele Windows Server 2012r2 gelijkstroom OEM Vergunningsdvd Media met 64 bits

 

Hoe te om uw Productondersteuning van Microsoftsleutel te vinden

Om uw karakter zeer belangrijk 25 te vinden, moet u het zilver kras-van paneel op het Certificaat van echtheid verwijderen dat wordt voorzien van uw product. Dit wordt gemakkelijk gedaan met een muntstuk of een vingernagel. Druk niet te hard of u kon de sleutel beschadigen die het onleesbaar maken.

Herinner me, vermijden schadelijk uw productcode:

Gebruik een ander hulpmiddel behalve een muntstuk niet. U kunt uw vingernagel ook gebruiken
Pas teveel druk niet toe
Probeer niet om de kraslaag weg te pellen

 

 

Het Windows Server 2012r2 standard is een flexibele, krachtige, en gemakkelijk te gebruiken serveroplossing. Of uw bedrijf een kleine onderneming of een grote onderneming is, kan de Norm van Windows Server R2 2012 u helpen betrekken optimaliseert uw zaken.
Het Windows Server 2012r2 standard laat u toe om uw on-premisesoplossingen met de wolk zonder te mengen moet re-ingenieursinfrastructuur, systeembeheersing, of toepassingen. Het biedt klanten scalable, dynamische, en multitenant-bewuste wolkeninfrastructuur aan die gebruikers helpt over-gebouw verbinden. Dientengevolge, kan IT aan bedrijfsbehoeften met grotere behendigheid en efficiency antwoorden, en het mobiele aantal arbeidskrachten kan vrijwel overal toegang hebben tot gepersonaliseerde werkomgevingen van.

Hyper-v 2,0 - inbegrepen in het besturingssysteem en verstrekken 16x-verbetering van de hoeveelheid vCPU en RAM toewijsbaar aan virtuele machines
Livemigratie – beweeg virtuele machines tussen fysieke servers zonder onderbreking of verlies van gegevens
Hyper-v Replica – herhaal virtuele machines aan een andere server in een andere plaats om de 30 seconden

 

Met Windows Server 2012 R2, is het nog gemakkelijker om virtuele middelen over apparaten op te stellen en te leveren. VDI-de technologieën bieden gemakkelijke toegang tot aan rijken, het milieu die van volledig-trouwvensters in datacenter, van vrijwel om het even welk apparaat lopen. Door hyper-V en Extern bureaublad-services, biedt Microsoft drie flexibele VDI-plaatsingsopties in één enkele oplossing aan: Samengevoegde Desktops, Persoonlijke bureaubladen, en Extern bureaubladzittingen.

 

Elke fysieke server vereist minstens één vergunning
Elke vergunning behandelt twee Cpu, dus zou een vier cpu server vergunning vereisen twee (één basisvergunning en één extra vergunning)
Elke die vergunning aan een fysieke server wordt toegewezen verleent het gebruik van twee virtuele machines van Windows Server op die fysieke server
Bovendien, wordt een de Toegangsvergunning (CAL) van de Windows Server 2012cliënt vereist voor elk gebruiker of apparaat die tot de server toegang hebben

 

De prijzen van Windows Server 2012 R2 Datacenter

dard & Datacenter-uitgaven [Beeldkrediet: Microsoft]

Zoals gebruikelijk, beantwoord ik geen vragen over verlenen van vergunningen. Dat is de baan van uw reseller of de verdeler, vraagt hen zo.

Microsoft gaf de het bijwerken verlenen van vergunningen details voor WS2012 R2 verscheidene weken vrij geleden. Herinner dat zodra bevrijd, u WS2012 R2 zult kopen, zelfs als u om aan W2008 R2 van plan bent te degraderen. In deze post, ga ik het verlenen van vergunningen voor „kern“ uitgaven van Windows Server behandelen.

 

De kernuitgaven

Er zijn niet om het even welke reusachtige veranderingen in de „kern“ uitgaven van Windows Server (Datacenter en Norm). Zoals met WS2012, zijn de twee uitgaven technisch identiek, hebbend zelfde scalability en de eigenschappen… behalve.

Bewerkers

Zowel behandelen de Norm als Datacenter-de uitgave een vergunning gegeven server voor 2 bewerkers. De bewerkers zijn Cpu of contactdozen. De kernen zijn geen bewerkers. Een server met 2 bewerkers van Intel Xeon E5 met 10 kernen elk heeft 2 bewerkers. Het vereist één vergunning van de Vensterserver. Een server met 4 * 16 bewerkers van kernamd heeft 4 bewerkers. Het vergt 2 Windows Server-vergunningen.

Dit past geen kwestie toe wat versie degradeerde u van plan bent te installeren.

 

meer met minder?

Het HPE en Microsoft-vennootschap breiden Windows Server 2012eigenschappen met de versie van Windows Server 2012 R2 uit. Het combineren van de eigenschappen van HP ProLiant Gen9 met de geavanceerde virtualisatie en scalability eigenschappen van Windows Server 2012 R2 machtigt IT gebruikers en verleent flexibele toegang tot collectieve middelen terwijl het beschermen van collectieve informatie.

 

Nieuw

Servervirtualisatie - Steunen 64 TB virtueel schijfformaat met online resize vermogen en compressie om livemigratie van VHD/VHDX-dossiers te versnellen

Opslag - geeft u de capaciteit om grote schaalbestandssystemen tussen veelvoudige knopen binnen een cluster over te brengen, en Windows Azure hyper-V terugwinningsmanager verzekert robuuste terugwinning gebruikend replica hyper-V

Netwerk - introduceert Software Bepaald voorzien van een netwerk via hyper-V netwerkvirtualisatie en verlengbare schakelaar hyper-V, en laat dat geschikt apparaten SR-IOV toe direct wordt betreden door VMs

 

Eigenschappen

Ga verder dan Virtualisatie

De Windows Server 2012 R2 is een volledig virtualisatieplatform dat volledig geïsoleerd, multi-huurdersmilieu levert. Het omvat hulpmiddelen om waarborgserviceovereenkomsten (SLAs) te helpen, laat chargebacks door hetgebaseerde factureren toe, en steunt zelfbedieningslevering.

Verhogingsscalability en prestaties door high-density, scalable milieu dat kan optimaal presteren aangezien het aan uw veranderende behoeften aanpast.

Breng connectiviteit ertoe om de diensten te betrekken gebruikend een gemeenschappelijk identiteit en beheerskader voor betrouwbare veiligheid-verbeterd, dwars-gebouwconnectiviteit.

 

Geniet van het Vermogen van Vele Servers met de Eenvoud van Één Platform

Flexibele opslag. Verbeter prestaties, beschikbaarheid, en middelefficiency met de opslag van uw keus.

Ononderbroken beschikbaarheid. Voorzie de rendabele, hoogst beschikbare diensten van bescherming tegen een brede waaier van mislukkingsscenario's -- voor één enkele server of een volledig datacentrum.

Beheersefficiency. Automatiseer een brede reeks beheerstaken en vereenvoudig de plaatsing van serverfuncties aangezien u naar hoogtepunt, licht-uit automatisering op weg bent.

 

Voordeel van een reeds Gebouwd en Opgesteld Platform met Apps

De Windows Server 2012 R2 laat u toe om hybride en symmetrische toepassingen over het datacentrum en de wolk te bouwen.

Verleent kader, de diensten, en hulpmiddelen om scalability en elasticiteit voor toepassingen en websites te verhogen die bewuste multi-huurder zijn.

Bouw opdracht-kritieke toepassingen en haal voordeel uit open kader, open brontoepassingen, en diverse ontwikkelingstalen.

 

Flexibele Gebruikerstoegang tot Gegevens en Toepassingen

Toegang van vrijwel overal, van om het even welk apparaat. Naadloze, op bestelling toegang tot een gevirtualiseerde werkomgeving van vrijwel overal, met inbegrip van takplaatsen en de openbare connectiviteitsdiensten.

Volledige Vensterservaring overal. Een rijke, gepersonaliseerde gebruikerservaring op populaire apparaten, terwijl responsively het aanpassen aan verschillende netwerkvoorwaarden snel en.

Verbeterde gegevensbeveiliging en naleving. Het centrale controle en toegangsbeleid laat korrelige toegang tot gegevens en collectieve die middelen toe op sterke identiteit, gegevensclassificatie, en vereenvoudigd beleid voor externe toegang worden gebaseerd.

 

Originele OEM van de Microsoft Windows Server 2012r2 Onderneming gelijkstroom Vergunningsdvd Media met 64 bits 0

 

Originele OEM van de Microsoft Windows Server 2012r2 Onderneming gelijkstroom Vergunningsdvd Media met 64 bits 1

Contactgegevens
Ritol technology limited

Contactpersoon: Sales Manager

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)