Thuis Productenvensters 10 Pro Kleinhandelsdoos800x600 etalagen 10 Pro Kleinhandelsusb-Vergunnings Zeer belangrijke Code/Kleinhandelsdoos met 64 bits
Super! Après plusieurs années DE coopération, meilleure qualité DE produit van La van nous avons fourni. Réfléchi van de dienst après-vente est également très van le.

—— Marie

Het werkt perfect. Zaken op lange termijn met u zal doen. Dank.

—— Bruce

가격이 아주 좋고 품질이 좋습니다. 둘 다 OEM 새 키입니다. 온라인 정품 인증은 매우 편리합니다. 다음 번 협조 계속하기

—— Jae -jae-yeong

Ik ben online Chatten Nu

800x600 etalagen 10 Pro Kleinhandelsusb-Vergunnings Zeer belangrijke Code/Kleinhandelsdoos met 64 bits

800x600 Display Windows 10 Pro Retail USB License Key Code / Retail Box 64 Bit
800x600 Display Windows 10 Pro Retail USB License Key Code / Retail Box 64 Bit 800x600 Display Windows 10 Pro Retail USB License Key Code / Retail Box 64 Bit 800x600 Display Windows 10 Pro Retail USB License Key Code / Retail Box 64 Bit

Grote Afbeelding :  800x600 etalagen 10 Pro Kleinhandelsusb-Vergunnings Zeer belangrijke Code/Kleinhandelsdoos met 64 bits

Productdetails:

Plaats van herkomst: USA/Ireland/Singapore/Puerto Rico/Duitsland
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft
Modelnummer: Vensters 10 Beroeps

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 stuks
Prijs: Please Contact Us
Verpakking Details: Retail/OEM doos
Levertijd: 1-2 werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 800000 per week
Gedetailleerde productomschrijving
Versie: Winst 10 Beroeps activeringstijden: Één Sleutel voor Één PC
Taal: Muliti-taal sleutel: OEM/Productcode
Gebied: Globaal Gebied status: Op voorraad
Hoog licht:

windows 10 professional retail key

,

microsoft windows 10 retail version

Vensters 10 Pro Kleinhandelsusb-Vensters 10 Pro Kleinhandelsvergunnings Zeer belangrijke Code/Kleinhandelsdoos met 64 bits
 
Systeemvereisten
Als u aan Vensters 10 op uw PC of tablet wilt bevorderen, is hier wat het neemt.
Bewerker: 1 Gigahertz (GHz) of snellere bewerker of Soc
RAM: 1 gigabyte (GB) voor met 32 bits of 2 GB voor 64 bits
Harde schijfruimte: 16 GB voor OS met 32 bits 20 GB voor OS met 64 bits
Grafiekkaart: DirectX 9 of later met de bestuurder van WDDM 1,0
Vertoning: 800x600
Vensters 10 volledige localisatietalen
Arabisch (Saudi-Arabië), Bulgaar (Bulgarije), Vereenvoudigde Chinees (, China), Chinees (Chinees Hong Kong), (Traditioneel, Kroatisch Taiwan), (Kroatië), Tsjech (Tsjechische Republiek), Deens (Denemarken), het Nederlands (Nederland), het Engels (het Verenigd Koninkrijk), het Engels (Verenigde Staten), Est (Estland), Finnen (Finland), het Frans (Frankrijk), het Frans (Canada), het Duits (Duitsland), het Grieks (Griekenland), Hebreeër (Israël), Hongaar (Hongarije), het Italiaans (Italië), Japanner (Japan), Koreaan (Korea), Let (Letland), Litouws (Litouwen), Noor, Bokmål (Noorwegen), Pools (Polen), het Portugees (Brazilië), het Portugees (Portugal), Roemeen (Roemenië), Rus (Rusland), Latijnse Serviër (, Servië), Slowaak (Slowakije), Sloveen (Slovenië), het Spaans (Spanje, Internationale Soort), het Spaans (Mexico), Zweeds (Zweden), Thai (Thailand), Turks (Oekraïens Turkije), (de Oekraïne)
 
Het productcodeetiket is een wit of oranje etiket dat de installatie CD/DVD/USB en Certificaat van echtheid (COA) voor een product begeleidt en een 25 karakterproductcode bevat. Het productcodeetiket zou niet afzonderlijk moeten worden gekocht.
 
Dit productcodeetiket is een wit etiket dat de installatie CD/DVD/USB en Certificaat van echtheid (COA) voor een product begeleidt en een 25 karakterproductcode bevat. Naast de streepjescode en de productcode is er een kleine hoeveelheid druk op de linkerrand en de hoogste juiste hoek. Op dichte inspectie (een vergrootglas kan worden vereist) de naam „MICROSOFT“ kan in blauw in de linkerkant en in groen op de rechterkant worden gezien. Het productcodeetiket zou niet afzonderlijk moeten worden gekocht.
 
Vensters 10 Ingebed Productcodehulpmiddel
 
Wordt u gehad probleem met uw Vensters?
Alvorens u opnieuw installeert, hebt u nagedacht gebruikend de reparatiecd van de douanelaars die zou kunnen kunnen bewaart u de ruzie van een formaat en opnieuw installeert? De gemakkelijke Terugwinningshoofdzaak voor Vensters kan uw niet-initialiseert PC met enkel één bevestigen klikt, zonder om het even welk van uw gegevens te verliezen!
 
Sinds Windows 8, verschepen PCs en laptops met de Vensters niet meer Certificaat van echtheid (COA) dat wij allen gebruikelijk hebben worden aan het zien:
 
Zo hoe installeert u Vensters zonder een productcode? Goed, deze dagen wordt een productcode uniek aan uw machine (of, in sommige gevallen, aan tot uw fabrikant of maak/model) ingebed in BIOS of EFI, fundamenteel die in de computer zelf wordt geprogrammeerd. Dit verhindert problemen die met COA die onleesbaar, tot situaties als dit maken een ding van het verleden worden gemaakt:
 
Nochtans, zijn het de echte redencomputers en laptops niet meer schip met COAs omdat de fabrikanten aan Microsoft klaagden dat moetend een aangepaste sticker aan elke PC of laptop hechten die zij een echte (en dure) hebben vervaardigd pijn in koninklijk was u-kennen-welk, en gebedeld en gepleit voor een andere optie. Het is eenvoudige economie, meer-gemakkelijk kunt u een product met zo kleine variaties in massa produceren mogelijk, moet goedkoper en sneller het het maken. Gecapituleerd Microsoft, en de rest, zoals zij zeggen, zijn geschiedenis.
 
Deze ingebedde productcode wordt niet afgeveegd wanneer u formatteert of opnieuw installeert, of wanneer u uw harde schijf vervangt – het heeft in NVRAM van BIOS/EFI op motherboard zelf opgeslagen. Afhankelijk van welke versie van het beeld van de Venstersopstelling u, het gebruikt de sleutel voor zich zou kunnen kunnen terugwinnen – waarbij u nooit ertoe aan zult gezet worden om uw sleutel in te gaan. Het zal enkel direct de geprogrammeerde code van BIOS lezen en zal op zijn vrolijke manier verdergaan. Nochtans, als u probeert om Windows 7 te installeren, hebben Windows 8, of Vensters 10 en u geen COA omdat uw fabrikant een ingebedde productcode gebruikt maar uw opstellingsbeeld steunt het niet, of als u probeert om uw sleutel voor verzekerde bewaring of andere doeleinden terug te winnen, zal ons productcodehulpmiddel zal het voor u, zonder zelfs eenmaal klikken terugwinnen en tonen:
 
 

 Winst 10 HuisWinst 10 Pro
Creeer en sluit me aan bij een domein (het werknetwerk)NrJa
BitLockerNrJa
Het beheer van het groepsbeleidNrJa
Extern bureaubladNrJa
Hyper-v (virtualisatie)NrJa
Toegewezen ToegangNrJa
Ondernemingswijze Internet ExplorerNrJa
Windows Store voor ZakenNrJa
Vertrouwd opstartenNrJa
Windows Update voor ZakenNrJa
Max. gesteund RAM128 GB2 TB

 
 
800x600 etalagen 10 Pro Kleinhandelsusb-Vergunnings Zeer belangrijke Code/Kleinhandelsdoos met 64 bits 0

Contactgegevens
Ritol technology limited

Contactpersoon: Sales Manager

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)