Thuis ProductenVensters 10 pro Zeer belangrijke CodeOEM Vensters 10 Proproductcode met 64 bits/Microsoft Windows 10 de Provergunning van de Verbeterings Zeer belangrijke Code
Super! Après plusieurs années DE coopération, meilleure qualité DE produit van La van nous avons fourni. Réfléchi van de dienst après-vente est également très van le.

—— Marie

Het werkt perfect. Zaken op lange termijn met u zal doen. Dank.

—— Bruce

가격이 아주 좋고 품질이 좋습니다. 둘 다 OEM 새 키입니다. 온라인 정품 인증은 매우 편리합니다. 다음 번 협조 계속하기

—— Jae -jae-yeong

Ik ben online Chatten Nu

OEM Vensters 10 Proproductcode met 64 bits/Microsoft Windows 10 de Provergunning van de Verbeterings Zeer belangrijke Code

OEM Windows 10 Pro 64 Bit Product Key / Microsoft Windows 10 Pro Upgrade Key Code License
OEM Windows 10 Pro 64 Bit Product Key / Microsoft Windows 10 Pro Upgrade Key Code License OEM Windows 10 Pro 64 Bit Product Key / Microsoft Windows 10 Pro Upgrade Key Code License OEM Windows 10 Pro 64 Bit Product Key / Microsoft Windows 10 Pro Upgrade Key Code License

Grote Afbeelding :  OEM Vensters 10 Proproductcode met 64 bits/Microsoft Windows 10 de Provergunning van de Verbeterings Zeer belangrijke Code

Productdetails:

Plaats van herkomst: USA/Ireland/Singapore/Puerto Rico/Duitsland
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft
Modelnummer: Vensters 10 Beroeps

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 stuks
Prijs: Please Contact Us
Verpakking Details: Retail/OEM doos
Levertijd: 1-2 werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 800000 per week
Gedetailleerde productomschrijving
Versie: Winst 10 Professionele Zeer belangrijke Code Activeringstijden: Één Sleutel voor Één PC
Taal: Muliti-taal sleutel: OEM/Productcode
Gebied: Globaal Gebied Status: Op voorraad
Hoog licht:

windows 10 pro 64 bit activation key

,

micrsoft windows 10 pro activation key

Vensters 10 Pro 64 Productcodecode Microsoft Windows 10 de Provergunning van de Verbeterings Zeer belangrijke Code

 

Productomschrijving

Vensters 10 is zo vertrouwd en makkelijk te gebruiken, zult u als een deskundige voelen. Het Menu Start is terug in een uitgebreide vorm, plus wij zal brengen over gespeld uw apps en favorieten zodat zijn zij klaar en wachtend op u. Het begint snel en hervat, heeft meer ingebouwde veiligheid helpen u houden brandkast, en om met software en hardware ontworpen te werken u reeds hebt. Het Programma van de Venstersinsider is een globale gemeenschap van ventilators die van Vensters houdt en wil helpen het beter maken. De insiders zien het besturingssysteem in zijn vroegste stadia, en spelen een rol in het vormen van het. Hun koppel ooit heeft bijgedragen tot de beste Vensters terug. Vensters 10 komt met Microsoft-Rand, nagelnieuwe browser die wordt gebouwd om u een betere Webervaring te geven. Write2 of de typenota's direct over webpagina's en delen hen met anderen, lezen online artikelen vrij van afleiding en bewaren uw favoriet leest voor recentere toegang. En met toegelaten Cortana3, krijgt u onmiddellijke toegang tot kernacties - als het maken van reserves of het lezen van overzichten - zonder de pagina te verlaten dat u bent. Breek op zijn plaats tot gemakkelijk vier apps en zie alle open taken in één enkele mening. U kunt virtuele bureaubladen zelfs creëren wanneer u meer ruimte nodig hebt of dingen door project wilt groeperen. Voorleggend de nieuwe Windows Store, een verenigde het winkelen ervaring over elke Vensters 10 apparaat. Doorblader de opslag op uw PC, tablet, of telefoon en koop gemakkelijk grote digitale inhoud met inbegrip van apps, spelen, muziek, films, en TV toont. Cortana3 de werken over uw dag en uw apparaten om u te helpen dingen gedaan krijgen. Door meer na verloop van tijd te leren, wordt Cortana persoonlijker en nuttig aan u. Cortana ook best bij herinneringen, op het juiste moment leverend hen en de plaats zodat u vergeten minder en kunnen meer doen.

Wettelijke Ontkenning

Het product is afkomstig en verscheept die van de Europese Economische Ruimte (EEA). Het product is echte origineel van fabrikant erkende verdelers.

De doos bevat

1 x-Schijf; 1 x-Vergunningssleutel

 

Producteigenschappen


Het product is OEM versie die middelen het bindt aan één enkele computer zal zijn (Motherboard & Harde schijf).

De rust het is volledig zelfde zoals in vergelijking met een Productcode.


Dit is de activeringssleutel voor Vensters 10 Professionele 32/64bit. U kunt deze sleutel gebruiken om uw Vensters te activeren 10 Professionele met 32 bits of met 64 bits.

Als u geïnstalleerde geen vensters hebt 10 kunt u het van de verbinding kostenloos ook downloaden die wij na aankoop zou voorzien. De activeringssleutel zal onmiddellijk door e-mail na de succesvolle voltooiing van betaling worden gestuurd.

 

  • Vensters 10 combineert de Vensters u kent en reeds grote verbeteringen toevoegt u zult houden van. De technologieën zoals InstantGo (1) laten u opstarten en snel hervatten. En Vensters 10 heeft meer ingebouwde veiligheidseigenschappen dan ooit tegen schadelijke software helpen beschermen.
  • Multi-taak zoals een meester met de capaciteit om vier dingen op het scherm in een keer te breken. Overvol worden het scherm die? Creeer virtuele bureaubladen om meer ruimte en werk met enkel de punten te krijgen u wilt. Plus, worden al uw berichten en zeer belangrijke montages verzameld op het één gemakkelijk-aan-bereikscherm.
  • Het is nagelnieuwe die browser wordt ontworpen om tot het Webwerk de manier te maken u doet. Schrijf of typ direct op webpagina's en deel uw markeringen met anderen. U zult van de lezingsmening houden die afleiding weghaalt. Er is ook een betere adresbalk om u te helpen dingen sneller vinden.
  • Microsoft Windows 10 Pro. Vergunningstype: Origineel Materiaalfabrikant (OEM), Vergunningshoeveelheid: 1 gebruiker. Minimumharde schijfruimte: Tot 20 GB beschikbare vasteschijfruimte, Minimumram: 1 GB RAM voor met 32 bits; 2 GB voor bewerkersnelheid met 64 bits, Minimum: 1 GHz. Taalversie: ENG, Standaardbrowser: Microsoft-Rand, Media type: DVD

Hoe te om Vensters 10 productcode met 32 bits/met 64 bits te activeren?


De activeringshulp verifieert dat uw exemplaar van Vensters echt is en niet op meer apparaten gebruikt dan de Licentievoorwaarden voor Microsoft-software toestaat.

 

OPTIE 1: Om Vensters 10 in Windows Setup online te activeren terwijl het Installeren van Vensters


Terwijl het doen installeert schoon van Vensters 10, zal u worden ertoe aangezet om nodig Vensters 10.If te activeren, kunt u/kraan op klikken ik hebt geen productcodeverbinding om Vensters 10 manueel te activeren hieronder later gebruikend Optie Twee of Optie Drie.

 

OPTIE 2: Download en gelieve correcte uitgave van vensters 10 te installeren.


Ga ‚paneel-Alle Configuratiescherm punt-Systeem ‚controleren en de klik ‚activeert Vensters‘ of ‚Veranderingsproductcode‘.
Klik ‚Activering‘ en ga de sleutel in u kocht. Nu is uw vensters activeren geweest.

 

OPTIE 3: Om Vensters 10 in Montages online te activeren


De open Montages, en klikken/kraan op de Vensters is niet te activeren. Activeer Vensters nu verbinden bij de bodem.
Klik/onttrek op de Activate knoop (als beschikbaar) om te zien als de Vensters online met de momenteel geïnstalleerde productcode kunnen activeren.
Als de Vensters met succes werden geactiveerd, dan ga naar stap 9below.
Als de Vensters niet kunnen activeren, dan onttrekt de klik/op de verbinding van de Veranderingsproductcode.
Indien ertoe aangezet door Gebruikersaccountbeheer (UAC), klik ja/onttrek op.
Ga uw aantal van de 25 cijferproductcode want in de uitgave van Vensters 10 u heeft geïnstalleerd, en klik/onttrek op daarna of druk binnengaan.
Klik/onttrek op Activate.


Als de Vensters met succes werden geactiveerd, klik/onttrek op het Sluiten.
U kunt Montages nu sluiten als u houdt van.

 

U bent reeds een deskundige met het vertrouwde Menu Start, taakbar, en Desktop. De live-tegels verstrekken stromende updates van welke kwesties het meest, onmiddellijk.

Vensters 10 pro is de laatste versie van het populaire besturingssysteem. Na de recentste updates stelt het meer van een aangepaste interface voor die de hardware van het apparaat erkent. Eenvoudig gezet, is het een systeem u op om het even welk type van machine kunt gebruiken. Voorts is het veilig en snel: professioneel wat enkel, gamer of student vereist, vooral wanneer gecomplimenteerd met het recentste hier beschikbare Mej.Office pakket.

 

Vensters 10 reïncarneert ook de Windows 7 gestileerde Startknop en het Menu Start die in Windows 8 werden gelaten vallen. Maar wat is is de meeste belangrijke aankoopvensters 10 goedkoop met 32 bits/met 64 bits perfecte keus voor gamers en professionele gebruikers.

 

Hoewel de „pro“ versie van dit wereldberoemde besturingssysteem aan voordeel professionele gebruikers wordt ontworpen, zal geen gamer worden teleurgesteld zoals Vensters kopen 10 pro de hulpspelen van de spelwijze om sneller maximumhardwareoutput en sporten in werking te stellen, te bereiken de recentste grafische bestuurders om de high-end grafische kaarten te steunen.

 

Dit bedoelt dat of u zijn beroeps wie efficiënte softwareoplossingen nodig heeft met uw productiviteit te helpen, of enkel zoekend een krachtig systeem om de meesten uit uw hardware te krijgen en uw in-spelscores te verbeteren zonder uw begroting, aankoopvensters te breken 10 pro goedkoop aan al uw vereisten kan voldoen.

 

Met Vensters 10 zult u het verschil voelen ongeacht hoe u verkiest om uw hardware te gebruiken. Kom binnen en koop vandaag uw Vensters 10 zeer belangrijke met 32 bits/met 64 bits.

 

Vensters 10 wordt ontworpen compatibel om met de hardware, de software, en de randapparatuur te zijn u reeds bezit. En de altijd-toegelaten updateshulp u blijft huidig op eigenschappen en veiligheid voor het gesteunde leven van uw apparaat.

 

Vensters 10 geeft u absoluut de beste ervaring om te doen wat u doet. Het verblijf concentreerde zich met gemakkelijke manieren apps op zijn plaats te breken en uw het schermruimte te optimaliseren voor het krijgen van dingen gedaan. Zie uw open taken in één enkele mening en creeer virtuele bureaubladen om ruimte of groepsdingen door project, zoals Bureau apps voor het werk en spelen voor spel te bereiken.

 

Het gokken werd enkel nog beter met Vensters 10. Niet alleen uw bestaand groot spelenwerk, maar nu kunt u aan gamers over Xbox One en Vensters 10 apparaten spelen en aansluiten. Van de beste toevallige spelen aan een nieuwe generatie van PC-gokken, wordt Vensters 10 gebouwd voor spelen u houdt van.

 

Sommige gebruikers kunnen bang van uncustomed verrichting kopen Vensters 10 professionele productcode, maar het feit is dat het een werkelijk gemakkelijke en geschikte ervaring met het is. U zult vinden het snel met is vertrouwd te zijn en u niet zonder het na het oude gebruiken kunt leven. Te zeggen niet meer, begint vanaf nu een comfortabel systeem!

 

 

Vereisten

 

 

 

Vensters, Server, Bureausoftware

Skype/E-mail: ritoltech@gmail.com
  ModelNumber Sleutel COA-Sticker OEM Kleinhandelsdoos
Windows 7 Winst 7 Huis Beschikbaar Beschikbaar Beschikbaar Nr
Windows 7 Winst 7 Pro Beschikbaar Beschikbaar Beschikbaar Nr
Uiteindelijke winst 7 Beschikbaar Beschikbaar Beschikbaar Nr
Vensters 8,1 Winstwinst 8,1 Pro Beschikbaar Beschikbaar Beschikbaar Nr
Vensters 10 Pro Winst 10 Huis Beschikbaar Beschikbaar Beschikbaar Nr
Winst 10 Pro Beschikbaar Beschikbaar Beschikbaar Beschikbaar
Windows Server Winstserver2008 R2 OEM Beschikbaar Beschikbaar Beschikbaar Nr
Winstserver 2008 R2-ondernemingsoem Beschikbaar Beschikbaar Beschikbaar Nr
Winstserver 2012 standard Beschikbaar Beschikbaar Nr Beschikbaar
Winstserver 2012 Datacenter Beschikbaar Beschikbaar Nr Beschikbaar
Winstserver 2012 R2-OEM Beschikbaar Beschikbaar Beschikbaar Nr
OEM van de winstserver 2016 standard Beschikbaar Beschikbaar Beschikbaar Nr
Vensters SQL SQL 2012 Norm Beschikbaar Beschikbaar Beschikbaar Nr
SQL 2014 Norm Beschikbaar Beschikbaar Beschikbaar Nr
Office 2010 Office 2010 Pro Beschikbaar Nr Nr Nr
Het Huis & de Zaken van Office 2010 Beschikbaar Nr Nr Nr
Office 2011 Het Huis & de Zaken van Office 2011 voor MAC Beschikbaar Nr Nr Nr
Office 2013 Office 2013 Pro Beschikbaar Beschikbaar Nr Beschikbaar
Office 2013 Pro plus Beschikbaar Beschikbaar Nr Beschikbaar
Office 2013-Norm Beschikbaar Beschikbaar Nr Beschikbaar
Het Huis en de Student van Office 2013 Beschikbaar Nr Nr Beschikbaar
Het Huis en de zaken van Office 2013 Beschikbaar Beschikbaar Nr Beschikbaar
Office 2016 Office 2016 Pro Beschikbaar Beschikbaar Nr Beschikbaar
Office 2016 Pro plus Beschikbaar Beschikbaar Nr Beschikbaar
Office 2016-Norm Beschikbaar Beschikbaar Nr Beschikbaar
Het Huis en de Student van Office 2016 Beschikbaar Beschikbaar Nr Beschikbaar
Het Huis en de zaken van Office 2016 Beschikbaar Beschikbaar Nr Beschikbaar
Het Huis & de zaken van Office 2016 voor MAC Beschikbaar Beschikbaar Nr Beschikbaar
 

 

 

OEM Vensters 10 Proproductcode met 64 bits/Microsoft Windows 10 de Provergunning van de Verbeterings Zeer belangrijke Code 0

Contactgegevens
Ritol technology limited

Contactpersoon: Sales Manager

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)